Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 18.06.2012.
21:52
Beta A
Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da u dijalogu koji je beogradski tim vodio sa prištinskim nikada niko nije pomenuo otvaranje kancerije Vlade Kosova u Beogradu i Srbije u Prištini.
Ponedeljak 18.06.2012.22:02
Krajnji stepen retardacije. Mnogo puta gora pojava od Nevolje čitateljke TEEN časopisa. Pošto je napunila svojih četrnes', petnes' godina, današnju tinejdžerku ozračenu osiromašenim uranijumom zasvrbi pička i pre nego što je shvatila da je ima.
Ponedeljak 18.06.2012.22:03
Upušta se u seksualne avanture sa mladićima, drugarima iz odeljenja, u školskom wc-u. Znatiželjna je i želi da vidi kako izgeda piša, a ubrzo nakon toga i kakav je osećaj kada piša poseti futrolicu za pišu. Slepo vođena svojom tek otkrivenom vaginom, često ulazi u nevolje, a isto tako i nevolje ulaze u nju. Čim dođe do problema, ona se obraća svom časopisu za pomoć.
Ponedeljak 18.06.2012.22:03
- Dragi STAR, ja sam vaš veliki fan, čitam vas takoreći u jednom dahu, stalno kupujem vaša izdanja čak i ona koja još nisu objavljena. Treba mi vaša pomoć. Zovem se Dijana, imam četrnaest godina, idem u OŠ Tomislav Karadžić. Skoro mi se desila jedna neprijatnost seksualne prirode, a ja sam inače vrlo pitomo dete. Ima jedan dečak iz odeljenja koji mi se jako svidja. Ja njemu mnogo verujem i u stanju sam da mu dam sve što poželi. Jednog dana smo bili u školskom wc-u i ja sam mu dirala pišu. Nakon toga sam kod kuće zamišljala kako on i ja imamo odnos i u zanosu sam sebi oduzela nevinost kašikom za cipele. Ne znam šta da radim. POMOZITE!!!! kiss kiss :*
Ponedeljak 18.06.2012.22:06
- Draga Dijana, tvoj problem je ozbiljan. Što seksualne, što mentalne prirode. Mi smo ovde da pomognemo. Moraš reći svojoj simpatiji šta si uradila, a roditeljima ni za živu glavu nemoj spominjati šta se desilo. Nadamo se da si obrisala tragove krvi sa kašike za cipele. Tvoja simpatija će verovatno razumeti i neće biti nikakvih problema.
Ponedeljak 18.06.2012.22:06
Nadamo se da je dovoljno pametan i shvatiće da si ti jedno obolelo čeljade koje ima tendenciju da sebi stavi u vaginu što god joj se nađe pri ruci, te će reagovati racionalno i neće više govoriti sa tobom. Ti kao metalno obolela osoba moraš da posetiš neku zrdavstvnu ustanovu. Jer problem je mogao biti i gori, jer zamisli da ti se pri ruci umesto kašike za cipele našao ćaletov blekendeker. Nastavi da nas čitaš, pozdrav.
Ponedeljak 18.06.2012.23:22
- E, stari, aj mi daj ključeve od auta, treba po malu da odem večeras, pada kiša, pa da ne pokisne... - Odjebi, ne dam, prošli put kad sam ti dao, mor'o sam limariju kompletnu da mijenjam... - A daj, nemoj me zajebavat', nisam ja kriv što je onaj kamion bio parkiran pola metra od mene. - Nisi ti kriv?!?! Šta, znači kamion je onako parkiran skočio i udario te? More, marš po Drinu, pička ti materina, i da nisam čuo nijedne više! I upaljač da si mi kupio!
Ponedeljak 18.06.2012.23:59
Jel on zamišlja da je sir Oliver? nemoj tako mali Borko pa sir Oliver je za tebe veličina,nije sve u prevari bitan je i način..
Utorak 19.06.2012.00:42
halo bing , kako brat ? a ... i dalje lezi u sing singu , a koliko mu je ostalo ? kazes 20 godina , ... sitnica ... nego da li te zanima par kutija sa zlatnim i srebnim polugicama ? ciJEna ? sitnica samo par stotina tisucu zelembaca ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)